Menu

 

Lloc web de l'escola pública Anxaneta. Una publicació amb folre i manilles.

Avís legal

Aquest lloc web i el domini escola-anxaneta.cat corresponen a l’Escola Anxaneta de Mataró, amb domicili al Carrer Antoni Solís, 2 Bis de Mataró 08301 de Barcelona, tel. +34  93 755 62 94, CIF Q5856156D.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per oferir serveis en el marc de les funcions pròpies de l’Escola Anxaneta. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts, que corresponen o bé l’Escola Anxaneta o bé a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

En general, i llevat que s’indiqui de forma expressa per a casos singulars, els continguts d’aquest lloc estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons, un resum en català de la qual es pot llegir a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.ca.

El text complet es troba disponible a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/legalcode.ca Aquesta llicència autoritza la reproducció i comunicació pública dels continguts sempre que se citi els autors i la font (Escola Anxaneta) i no autoritza usos comercials dels continguts del lloc ni fer-ne obres derivades.

La l’Escola Anxaneta es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

La l’Escola Anxaneta  presenta per mitjà d’aquest lloc els dissenys i logotips que la identifiquen. Poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies de l’Escola  o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats tinguin el suport explícit o la participació de la l’Escola.

La informació administrativa facilitada per mitjà d'aquest web no substitueix la publicació preceptiva de determinades informacions, disposicions i normatives en les publicacions oficials que correspongui, que és l’única que té validesa i efectes administratius i legals.

l’Escola Anxaneta, en compliment de la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal, garanteix la confidencialitat de les dades que es puguin obtenir per mitjà d’aquest lloc web, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives que en garanteixin la seguretat

l’Escola Anxaneta entén que, en el moment d’emplenar els formularis que figuren al lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Aquestes dades NO s’integraran als fitxers de la l’Escola Anxaneta .

l’Escola Anxaneta  informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a fi de fer més còmoda i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas no s’utilitzen galetes per adquirir dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes, per ser advertit abans de la seva instal·lació i per impedir-la si és la seva voluntat, tot i que aquesta decisió pot comportar una pèrdua de funcionalitat i operativitat del web.

l’Escola Anxaneta no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Escola . Quan sigui raonablement possible, advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis que hi estan associats.

l’Escola Anxaneta es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, així com l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

l’Escola Anxaneta no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti per mitjà d'enllaços o d’altres sistemes.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l’autorització expressa i per escrit de l’Escola, llevat d’aquells que s’ofereixen explícitament per sindicar.

Els possibles conflictes relatius a la utilització d’aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, sent els jutjats de la ciutat de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual hi accedeixi, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur.

Escola Anxaneta© Mataró 2015. Tots els drets reservats - Carrer Solís, 2, 08301 Mataró, Barcelona  - Tel. 937 55 62 94
Design by Master Disseny

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Llegir més

Ho entenc

EDEDEDE