Menu

 

Lloc web de l'escola pública Anxaneta. Una publicació amb folre i manilles.

Coronavirus i adolescents: consells per gestionar el confinament

#JOEMQUEDOACASA   
 
Coronavirus i adolescents: consells per gestionar el confinament
 
Les primeres notícies que van arribar sobre el coronavirus parlaven d'una malaltia que afectava, bàsicament, a la gent gran o persones amb patologies prèvies. Semblava que els nens i adolescents eren pràcticament immunes a aquesta malaltia.
 
Els fets posteriors han desmentit aquesta teoria inicial. Les últimes dades publicades pel Ministeri de Sanitat ens mostren com la gent jove tambépot infectar-se per coronavirus i, encara que en menor percentatgeque els adults, també poden patir complicacions greus.
 
Davant d'aquesta situació, l'obligació de cada un de nosaltres és quedar-se a casa en quarantena, amb tot el que això comporta per a unadolescent: no veure al seu grup d'amics ni a la seva parella físicament;passar 24 hores amb els seus pares; en definitiva, limitar la seva independència i autonomia.
 
Un dels elements característics dels adolescents és considerar-se pràcticament immunes i invencibles i viure intensament el present sense preocupar-se massa pel futur. D'aquesta manera, la sensació que "no ens passarà res", que "és com una grip", va calar àmpliament entre la població adolescent.
 
Hem vist durant aquests dies molts tipus de recursos sobre què fer amb els més petits per distreure'ls, però on queden els adolescents?
 
TROBAREU EL DOCUMENT A L'ESPAI FAMÍLIES / DESCÀRREGA DE DOCUMENTS D'AQUESTA WEB
 
   

Escola Anxaneta© Mataró 2015. Tots els drets reservats - Carrer Solís, 2, 08301 Mataró, Barcelona  - Tel. 937 55 62 94
Design by Master Disseny

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Llegir més

Ho entenc

EDEDEDE